top of page

PROEF MET HOORTOESTELLEN

Voor je effectief een hoortoestel aanschaft, is er een vrijblijvende proefperiode. Je kan verschillende apparaten uitproberen gedurende enkele weken zodat we het hoortoestel vinden dat het best bij jou en je luisteromgeving past. Het toestel wordt door mij ingesteld om jouw specifieke gehoorverlies zo goed als mogelijk te compenseren. Beslis je om na de proef toch niet over te gaan tot aankoop? Geen enkel probleem! 
Na een gehooronderzoek en voorschrift van een NKO-arts kan je overgaan tot een weloverwogen aankoop van een hoortoestel.

AUDITIEVE TRAINING

Niets is belangrijker voor VAN SANDE dan de gezondheid van u en uw dierbaren, daarom hebben ze het gemakkelijker dan ooit gemaakt om hun Auditieve training-diensten te plannen. Neem vandaag nog contact op om een geschikt tijdstip te boeken of meer te weten te komen.

BIJREGELING EN ONDERHOUD

Wanneer je een hoortoestel hebt aangekocht kan je wanneer je hier nood aan hebt langskomen voor een bijregeling. Ik meet opnieuw de status van je gehoor en pas indien nodig de instellingen van het apparaat hier op af. Zo blijft jouw hoortoestel afgestemd op jouw gehoor en kan het jou optimaal ondersteunen. 

Ik kijk ook graag de hoortoestellen zelf eens na. Ik geef het een grondige reiniging en vervang de onderdeeltjes die  aan vervanging toe zijn. Zo garanderen we een maximale levensduur van je toestellen. 

Werkt je hoortoestel plots niet meer? Dringend hulp nodig? Neem telefonisch contact op en ik sta voor je klaar. 

SCREENINGTEST

Als het gaat om de belangrijke kwestie van uw welzijn, moet u met niets anders genoegen nemen dan het beste. VAN SANDE biedt gepersonaliseerde medische zorg voor snelle en betrouwbare resultaten. Neem contact op om uw volgende Screeningtest te boeken.

PRIJSKAARTJE HOORTOESTELLEN

De hoortoestellen van tegenwoordig kunnen al heel wat en bevatten hoogstaande technologie. Hier hangt uiteraard een prijskaartje aan vast. Hoeveel dit precies is, hangt af van jouw wensen. Ieder mens is anders en ook ieders luisternoden zijn verschillend. We kiezen samen welke technologische klasse van een toestel het best bij jouw levensstijl past. Je kan ook verschillende technologieklassen uitproberen tijdens de proefperiode. In de prijs van jouw hoortoestel zit naast het hoorapparaat zelf een onderhoudskit en 5 jaar gratis onderhoud en bijregelingen door mij. Bovendien komt de mutualiteit ook een heel stuk tegemoet!

AANPASSING VAN HOORTOESTELLEN

Stel het plannen van uw volgende Aanpassing van hoortoestellen niet uit. VAN SANDE en hun team hebben het u gemakkelijk gemaakt om online te boeken en zo snel mogelijk langs te komen. Niets wordt over het hoofd gezien als het om uw gezondheid gaat: boek vandaag nog uw volgende Aanpassing van hoortoestellen.

Purple Colorful Modern Roadmap Timeline Infographic.png
Hoortoestellen: Diensten
bottom of page